четвртак, 17. мај 2012.

ALOE EVER-SHIELD DEODORANT STICK ( 067 )

ALOE  EVER-SHIELD  DEODORANT  STICK

dezodorans u stiku 



Aloe dezodorans u stiku je po svom sastavu i dejstvu jedinstven na tržištu u celom svetu. On pruža dugotrajnu i efikasnu zaštitu protiv neprijatnih mirisa. Prijatnog je mirisa i sadrži zaštitne materije same biljke Aloe Vera.
Ne sadzi ostre aluminijumove soli koje kod klasicnih proizvoda slicne namene sluze za sprecavanje znojenja, ne ostavlja fleke niti tragove na odeci.
Prirodna funkcija našeg organizma je da putem kože izbacuje toksine i štetne materije, a to se upravo dešava kada se znojimo. Ovaj proces se ne sme veštački zaustaljati jer kasnije može doći do nepotrebnih komplikacija. Prednost Aloe vera deo stika je u tome sto on sprecava razvoj  bakterija u vlaznoj sredini ( u potpazusnoj jami ) i na taj nacin eliminise neprijatne mirise, a kozu cini mekom i negovanom. 
Vec duze vreme predmet raznih diskusija lekara, naucnika i kozmeticara je uticaj kozmetickih preparata protiv znojenja (dezodoransa - antiperspiranata) na pojavu tumora i cisti na grudima. Upravo zbog toga firma Forever Living Products je u ovaj proizvod ulozila veliki trud ciji je cilj bio potpuna cistoca i bezbednost proizvoda.
Usavršavanje ovog proizvoda trajalo je punih 11 godina, kako bi ovaj proizvod ispunio visoko postavljene ciljeve. Sada je to najkvalitetniji proizvod ove vrste, koji omogucava normalno znojenje, uz efikasno odstranjivanje neprijatnih mirisa, tako da je potpuno neskodljiv za nase zdravlje!

                                                                  Katarina Babovic 
Independent Distributor
064-140-44-45
katarina_babovic@yahoo.co.uk


 
FLP store in Ireland

 
FLP store in Spain


 
FLP store in Netherlands

 
FLP store in Luxembourg

 

FLP store in Greece
 

FLP store in Australia
 

FLP store in Northen Ireland
 

FLP store in Canada
 

FLP store in United Kingdom

 
FLP store in USA






Нема коментара:

Постави коментар