понедељак, 9. јануар 2012.

Forever Bee Pollen ( 026 )

Forever Bee Pollen  ( 026 )

Pčelinji polen kao pomocno lekovito sredstvo sadrži širok spektar lako absorbljivih vitamina C,D,E,K, betakarotin (vitamin A), kompleks B vitamina, minerala, enzima, koenzima, biljnih masnih kiselina, ugljenih hidrata, proteina i 22 aminokiseline (uključujući 8 osnovnih amino kiselina.
Pčelinji polen sadrzi vise hranljivih sastojaka od bilo kog drugog prehrambenog dodatka. Forever Bee Pollen je pčelinji polen koji okrepljuje i daje snagu. Pčelinji polen kao lek utice na poboljsanje cirkulacije i rad probavnog, imunog i nervnog sistema !
Polen je plodni prah cveća. Pčele ga sakupljaju i odnose u svoje košnice za hranu. Bez polena ne bi postojale biljke, drveće i cveće; čak i mi zavisimo od njega.
U posebno dizajniranim sabirnim posudama od nerdjajuceg celika sakuplja se pčelinji polen s cvetova koji prekrivaju ta izolovana, visoka pustinjska podrucja. Time se osigurava najsvezija prirodna hrana velike prehrambene vrednosti. Forever Bee Pollen potpuno je prirodan preparat i ne sadrzi konzervanse, vestacke boje niti ukuse.
Bee Pollen sadrzi veliki spektar prirodnih hranljivih materija potrebnih za očuvanje zdravlja. One ukljucuju sve vitamine B kompleksa i vitamin C. Budući da su rastvorljivi u vodi, mogu se uzimati svakodnevno. Bee Pollen, odnosno pčelinji polen,  sadrzi i vitamine D, E, K, i beta-karoten ( vitamin A ), uz brojne minerale, enzime i koenzime, masne kiseline biljnog porekla, ugljene hidrate, proteine, i 22 aminokiseline - ukljucujuci svih osam "esencijalnih" aminokiselina koje telo ne moze samo proizvesti. Bee Pollen je jedan od najkompletnijih prehrambenih proizvoda dostupnih na trzistu.
Bee Pollen sadrzi i lecitin, koji je prirodan sastojak svih celija i potpomaze sagorevanje masnoca. Hranljive materije u Forever Bee Pollenu lako su svarljive i lako se apsorbuju u ljudskom organizmu. Forever Bee Pollen pomaze i u ocuvanju zdravog krvotoka, digestivnog, imunog i nervnog sistema.

                                                                Katarina Babovic 

Independent Distributor
064-140-44-45
katarina_babovic@yahoo.co.uk



 
FLP store in Ireland



 
FLP store in Spain


 
FLP store in Netherlands




 
FLP store in Luxembourg
 
FLP store in Greece
 
FLP store in Australia
 
FLP store in Northen Ireland
 
FLP store in Canada
 
FLP store in United Kingdom

 
FLP store in USA


FLP store in Belgium

Нема коментара:

Постави коментар