уторак, 10. јануар 2012.

Forever lite Ultra with Aminotein ( 324, 325 )


Forever lite Ultra with Aminotein ( 324, 325 )

Forever Living uvodi novi i poboljšani Forever Lite Ultra ® sa Aminotein ®. Sa manje ugljenih hidrata i većim sadržajem proteina, Forever Lite Ultra ® sa Aminotein ® sadrži 100% preporučeni dnevni doza (RDI) vitaminima i mineralima i dostupan je u ukusimaVanila  (# 324) i čokolada (# 325 ).

Šta je toliko drugačije? Forever Living ima novu i poboljšanu funkciju tako da Forever Lite Ultra ® sa Aminotein ® daje kompletnu i ukupnu prednost proteinima soje. Razvoj nauke je doveo do otkrica da soja proteini imaju jedinstvenu prednost u odnosu na kombinaciju surutke i soje.
Jedan od najboljih delovanja soja proteina je u tome da snizava nivo holesterola u krvi. Forever Lite Ultra ® sa Aminotein ® može da smanji rizik od srčanih oboljenja.
Soja protein razvija performanse sportista i rekreativaca, zato što je to visoko kvalitetan proteini i zadovoljava veću potrebu sportista za proteinima u toku izgradnje misicne mase.

Druga razlika od Forever Lite Ultra ® je prisustvo Aminoteina ® . Aminotein je jedinstvena mešavina enzima specijalno dizajniranih da razgradi proteine (na amino kiseline kao osnovne sastojke) i da na taj nacin obezbedi pravilno varenje i optimalnu apsorpciju amino kiselina.
Protein iz soje - biljni izvor proteina, odličan je za vegetarijance ili osobe alergične na životinjske proteine. Soja je moćna biljka koja sadrži esencijalne masne kiseline, vitamine, minerale i vlakna. Sadrži fitinsku kiselinu koja ima antioksidativna svojstva i može pomoći u sprečavanju nekih vrsta karcinoma i sniziti nivo loših masti u krvi.
Micelarni kazein je sporo-apsorbujući izvor proteina i za razliku od whey proteina hrani i gradi vaše mišiće i po nekoliko sati. Neka istraživanja pokazuju da je i 7 sati nakon uzimanja nivo aminokiselina u krvi ostao na visokom nivou. Pored toga, sprečava razgradnju i utiče na procese izgradnje mišićne mase. 
 
IDEALNA JE ZAMENA ZA OBROK U VREME POSTA!!!

Funkcija proteina

1. Proteini su gradivne materije jer predstavljaju strukturnu komponentu tela i ulaze u sastav hormona, plazma proteina (albumin, globulin, fibrinogen), antitela, vitamina (triptofan, niacin), kosti, zuba hemoglobina, misica (mioglobin),
2. Obezbeduju rast i obnovu celije - esencijalni nutrijensi
3. Imaju vaznu ulogu u metabolizmu: kao enzimi katalizuju mnoge bioloske i hemijske reakcije, a kao neurotransmiteri omogucavaju prenosenje informacija do CNS-a feed back mehanizmom,
4. Odrzavaju acido-baznu i osmotsku ravnotezu (ako se smanji koncentracija proteina plazme smanjuje se i volumen krvi i dolazi do pojave edema). Imaju ulogu pufera (kada padne pH krvi /povisena kiselost/ oslobadaju se aminokiseline i omogucavaju odrzavanje pH 7,35-7,45, tj. pH krvi u fizioloskim granicama. Obratno kada se povisi pH krvi /smanjena kiselost/ vezuju H i tako smanjuju pH,
5. Izvor su energije 1g proteina = 4 cal,
6. Detoksikacija organizma (enzimi).

                                                                                       Katarina Babovic 
Independent Distributor
064-140-44-45



 
FLP store in Ireland



 
FLP store in Spain


 
FLP store in Netherlands




 
FLP store in Luxembourg
 
FLP store in Greece
 
FLP store in Australia
 
FLP store in Northen Ireland
 
FLP store in Canada
 
FLP store in United Kingdom

 
FLP store in USA


FLP store in Belgium

Нема коментара:

Постави коментар