понедељак, 9. јануар 2012.

Forever Bee Propolis ( 027 )


Forever Bee Propolis ( 027 )


Propolis ima 5000 godina dugu istoriju. Asirci i Grci su koristili propolis za očuvanje dobrog zdravlja. Forever Bee Propolis sadrži 22 amino kiseline, vitamine B kompleksa i ojačan je  matičnim mlečom, pa je od velike pomoći organizmu u izgradnji jakog odbrambenog sistema.
Značajni deo propolisa je pčelinji vosak.Najvažniji i njegov veći deo čine flavonoidi, a manji ali važan sastojak su još kalkoni, dihidrkalkoni, katehini, vitamini B1, B2, B6,C. E, nikotinska kiselina, aminokiseline, enzimi, boje, minerali, kalijum,natrijum magnezijum, aluminijum, fosfor, silicijum, vanadijum, kobalt,sumpor, nikl, cink. Lekovita svojstva propolisa poznata su od davnina.Narodna medicina primenjivala je propolis u lečenju rana i za lečenjegnojnih zapaljenja. Rasprostranjeno je bilo saznanje o njegovom baktericidnom i fungicidnom delovanju. Zbog smanjene otpornosti dijabetičari su podložni gljivičnim i bakterijskim infekcijama, pa im je propolis od velike pomoći.
I zdravim osobama, deci i odraslima, preporučuje se kura propolisa kao
bioterapija za jačanje imunobiloškog sistema.
Osnovna polja delovanja: katar želuca, katar creva, žučna kesica, infekcije žučnih i mokraćnih puteva. Lako se apsorbuje i lako stiže u naše ćelije, ne oštećuje korisnu crevnu floru, ne opterećuje bubrege.
Kontraindikacija nema.
Forever Bee Propolis preporučujemo kao izvrsnu hranu za naš organizam u obliku tableta. Forever Living Products, zahvaljujući postupku koji je zaštićen patentom, obezbeđuje nam 100% čist propolis.

Najznačajnija dejstva propolisa: imuno-bioterapija za jačanje imunološkog sistema, kod katara želuca, infekcija žučne kesice i žučnih puteva, infekcija mokraćnih puteva, promene na koži.

Sastav: svaka tableta sadrži 500 mg 100% čistog propolisa, med, matični mleč, soja protein, stearinsku kiselinu.

Pakovanje: 60 tableta
                                                                           Katarina Babovic 

Independent Distributor
064-140-44-45
katarina_babovic@yahoo.co.uk



 
FLP store in Ireland



 
FLP store in Spain


 
FLP store in Netherlands




 
FLP store in Luxembourg
 
FLP store in Greece
 
FLP store in Australia
 
FLP store in Northen Ireland
 
FLP store in Canada
 
FLP store in United Kingdom

 
FLP store in USA


FLP store in Belgium

Нема коментара:

Постави коментар