четвртак, 1. децембар 2011.

Forever Freedom ( 196 )

                                         Forever Freedom

Ovaj revolucionarni proizvod kompanije FLP, nastao je kombinacijom tradicionalnog Aloe vera gela i niza prirodnih supstanci koji svojim usaglašenim delovanjem daju do sada najuspešniji zapaženi efekat u terapiji inflamatornih reumatskih bolesti, zatim reumatskih i nereumatskih oboljenja mekih tkiva i uopšte problema vezanih za zglobove, tetive, ligamente i mišiće.
Forever Freedom udruzuje Aloe veru, materije koje pomazu u odrzavanju pravilnog rada zglobova i pokretljivosti, i ukusnu aromu soka od narandze.
Uzeli smo glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat, dva prirodna elementa poznata po pomoci u odrzavanju zdrave funkcije zglobova i pokretljivosti, i spojili smo ih s nasim stabilizovanim gelom Aloe vere.Tome smo dodali vitamin C i MSM, glavni izvor prirodno dostupnog sumpora koji je potreban da bi telo ocuvalo zdrava vezivna tkiva i funkcija zglobova.
Glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat su prirodne supstance koje pomazu u ocuvanju strukture i pravilne funkcije hrskavice, odrzavajuci taj prirodni "amortizer udaraca" vlaznim. Takodje, pomazu u zadrzavanju tecnosti za podmazivanje unutar zglobova i odrzavanju potrebne viskoznosti, dopustajuci jednoj povrsini da slobodno klizi preko druge. Kako telo stari, u manjoj je mogucnosti da proizvede te prirodne elemente  potrebne za zdravlje hrskavice, sto dovodi do " trosenja" zglobova.
Forever Freedom je izvor preporucene kolicine glukozamin-sulfata ( 1.500 mg ), hondroitin-sulfata ( 1.200 mg ) uz dodatnih 750 mg MSM-a i 250 mg vitamina C na dozu od 118 ml.
Nije nimalo smelo reći da je kompanija FLP, uz pomoć ekipe stručnjaka, izbacila na tržište proizvod koji ne samo da je dostojna zamena analgetičkom i antiinflamatornom svojstvu gore pomenutih medikamenata već svojim reparativnim delovanjem omogućuje trajnije poboljšanje, pa i potpuno otklanjanje postojećih tegoba, a sve to sinergizmom niza prirodnih komponenata koje ulaze u njen sastav. Njihovim sadejstvom, ne samo da se uspešno otklanja bol, redukuje zapaljenje i obnavlja pokretljivost, već se hrskavica štiti od daljeg «habanja» i istovremeno stimuliše stvaranje nove. Kada, uz sve pomenuto, dodamo da neželjenih dejstva nema, jasno je da je u pitanju preparat bez konkurencije kada je ova problematika u pitanju.

Ključni sastojci koji ulaze u sastav Forever FreedomTM gela

Glukozamin sulfat – komponenta koja je prirodni sastojak hrskavice i veoma je važna u formiranju njene potke i infrastrukture. Sa godinama se smanjuje sposobnost organizma da je sintetiše, pa je dopuna vrlo poželjna posebno kada se ima u vidu naučno potvrđena činjenica da oralno uzet glukozamin definitvno nalazi način da uđe u sastav hrskavice zgloba. Isto istraživanje je pokazalo da je doza od 1500 mg Glukozamin sulfata (pomenuta količina se nalazi u 1 dl Freedom gela) ekvivalentna dozi od 1400 mg ibuprofena kada je u pitanju efikasnost u eliminaciji bola.
Hondroitin slufat takođe prirodna komponenta hrskavice; formira matriks i u kombinaciji sa glukozaminom ima izuzetno snažan amortizujući efekat. Takođe doprinosi viskozitetu sinovijalne tečnosti u zglobovima, čime sprečava oštećenja koja bi nastala kao posledica trenja kompatibilnih površina spojenih zglobom.
Metilsulfonilmetan (MSM)komponenta koja ulazi u sastav svake ćelije u organizmu i neophodna je u procesu sinteze proteina; primarni je izvor sulfuril grupe kritične u formiranju zdravog vezivnog tkiva i funkcije zglobova. Sama po sebi ima snažno analgetičko i antiinflamatorno svojstvo.
Vitamin C nužno je potreban za postizanje maksimalnih efekata prethodno pomenute komponente MSM; veoma je značajan u produkciji kolagena i vezano za to neophodan u procesu formiranja zdrave hrskavice.




Katarina Babovic
Independent distributor
064-140-44-45
katarina_babovic@yahoo.co.uk





 
FLP store in Ireland


 
FLP store in Spain

 
FLP store in Netherlands



 
FLP store in Luxembourg
 
FLP store in Greece
 
FLP store in Australia
 
FLP store in Northen Ireland
 
FLP store in Canada
 
FLP store in United Kingdom

 
FLP store in USA

FLP store in Belgium

Нема коментара:

Постави коментар