понедељак, 19. децембар 2011.

Forever Multi Maca ( 215 )


FOREVER MULTI-MACA

Podaci o sadržaju


Doza od 2 tablete sadži







Maca(koren)                          
500 mg

Tribulus terrestris

200 mg

Muira Puama(kora drveta)
200 mg

Catuaba(kora drveta)

200 mg

L-Arginine


150 mg

Saw Palmetto(voće)

150 mg

Pygeum africanum (kora drveta)
50 mg

Koenzim Q-10

10 mg

Ekstrakr soje

10 mg










Najvažnija dejstva Forever Multi-Mace:

- Balansiranje hormonalnog statusa, čime nestaju tegobe menopauze i andropauze
- Normalizacija menstruacije
- Popravljanje libida
- Stimuliše plodnost
- Seksualna stimulacija
- Afrodizijak
- Izgradnja mišićne mase i topljenje masnih naslaga
- Stimulator centralnog nervnog sistema, smanjuje neurološke tegobe
- Smanjuje otok i upalu prostate
- Daje energiju

Forever Multi-Maca kombinuje legendarnu biljku Peruvian Maca sa drugim snažnim lekovitim travama i selektovanim ingradijentima, gradeći jedan od svojevrsno najfinijih proizvoda.
Maca je izuzetno poštovana biljka već više od 2000 godina u Peruu. Prema legendi, ratnici Inka jeli su je radi povećanja snage i izdržljivosti pre odlaska u bitku.Španski konkvistadori zvali su je “seksi travom Inka”. Danas je poznata kao Peruanski ginseng (ženšen).Najnovija istraživanja pokazuju da Maca potpomaže libido,seksualnu potenciju i energiju.
Žene Južne Amerike takođe koriste ovu biljku već hiljadama godina sa ciljem očuvanja sopstvene izdržljivosti,prevencije umora i smanjenja efekata stresa na njihovo telo. Peruanske žene počinju da koriste Maca-u od svoje 3 godine starosti da bi ostale snažne,plodne I produktivne I imale neizmerne zdravstvene koristi i u kasnijim godinama života. Maca može da poveća i ženski libido, a za najbolje rezultate preporučuje se svakodnevno korišćenje.
Dijeteska vrednost sasušenog korena Maca-e je visoka,slična vrednosti žitarica kao što su pšenica i pirinač.Sadrži 60% ugljenih hidrata,10% proteina, 8,5% celuloznih vlakana i 2,2% biljne masti. Blagotvorni efekat na seksualne funkcije koji pruža Maca je zbog visoke koncentracije proteina i hranljivih sastojaka.Veći deo proteina koje Maca sadrzi su u obliku amino kiselina,koje su neophodne za mnoge funkcije ljudskog organizma uključujući i seksualnu funkciju i plodnost.One su takodje neophodne pri stvaranju supstanci koje prenose signale nervnog sistemai igraju važnu ulogu u procesu seksualnog pobuđivanja i fizičkih performansi tokom seksa. Osnovne aminokiseline koje ove supstance zatevaju uključujući fenilanin, tirozin i histidin-sve tri se u značajnim količinama nalaze u Maca-i. Maca pored toga sadrži u sebi i aminokiselinu ,arginin,kojautiče na mušku plodnost i aktivnost.
Forever Multi-Maca kombinuje legendarnu biljku Peruvian Maca sa drugim snažnim lekovitim travama I pažljivo odabranim sastojcima, gradeći sa njima jedan od svojevrsno najfinijih prizvoda dopunske ishrane.


FOREVER MULTI-MACA

Koristi se kao tonik za nervni sistem, sa afrodizijačkim svojstvima, u slučajevima seksualne impotencije, agiracije, gubitka sećanja i seksualne slabosti.
Snazno utice harmonizaciju hormonalnog sistema.

KORIŠĆENJE U PROŠLOSTI

Maca je bila kultivisana oko 5000 godina. Bila je integralni deo dijete i trgovine u višim regionima Anda.Dok su kontrolisali izvesne regione Južne Amerike-Inke su smatrale Macu toliko moćnom da su njenu upotrebu sveli isključivo na kraljevski dvor.Kada su Španski konkvistadori pokorili region Inke su shvatile vrednost ovog korena i skupljale ga za izvoz u Španiju.Maca je takodje korišćena na španskom dvoru kao izvrstan energetski dodatak ishrani ali je znanje o specijalnim kvalitetima Mace izgubljeno.
U 60tim godinama ovog veka i 80tim severnoamerički naučnici su se vratili istraživanju tradicionalnog bilja Perua sa posebnim interesom za Macu.Kroz nutricionističke analize onoga što je zvano «izgubljene žetve Anda»-Maca je vraćena nazad u svet.
Na internacionalnoj konferenciji Asocijacije za Hranu i Poljeprivredu(FAA) zaključeno je da bi se Peruanci trebali vratiti svojoj tradicionalnoj ishrani –staroj hrani Anda – i Maca je bila uključena u tu listu kao namirnica koja pomaže u borbi sa nutricionističkim problemima izazvanim korišćenjem prerađene hrane i pića sa visokim nivoom šećera. Ponovno vraćanje Mace u ishranu značilo je i vraćanje zdrave dijete u Peru.

VAŽNA NUTRITIVNA VREDNOST

Proteini kao što su polipeptidi čine oko 11% suvog korena Mace i 14% Maca paste.Ona takođe sadrži 10% kalcijuma i značajne količine magnezijuma i kalijuma.Drugi minerali sadržani u Maci su : gvožđe, silikon, jod, mangan, cink, natrijum i bakar.
Vitamini pronađeni u Maci su:tiamin,ribotlavin i ascorbic kiselina. Ugljovodonici dobijeni iz Maca celuloze i lignina su polisaharidi.
Aminokiseline Mace uključuju aspartic kiselinu, glutamic, kiselinu, serin, histidin, licin, threomin, cistin, alanin, arginintirosin,  fenilalanin, valin, metionin, isoleucin i lisin.

REGULARNA UPOTREBA OVOG PREPARATA MOŽE POMOĆI U :

-Nepolodnosti oba pola zahvaljujući funkcionalnim alteracijama
-Emocionalnim i fizičkim alteracijama usled manjka estrogena:menopauza, insomnia, nesvestica, gubitak sećanja, anksioznost, depresije...
-Nepravilne menstruacije


Katarina Babovic 
Independent Distributor
064-140-44-45
katarina_babovic@yahoo.co.uk



 
FLP store in Ireland



 
FLP store in Spain


 
FLP store in Netherlands




 
FLP store in Luxembourg
 
FLP store in Greece
 
FLP store in Australia
 
FLP store in Northen Ireland
 
FLP store in Canada
 
FLP store in United Kingdom

 
FLP store in USA


FLP store in Belgium

Нема коментара:

Постави коментар