петак, 23. децембар 2011.

Forever PRO 6 ( 263 )


FOREVER   PRO 6

Prostata je žlezda muškarca veličine oraha i nalazi se ispod mokraćnog mehura. Po nekim procenama se problemi sa prostatom mogu očekivati kod 50% muškog stanovništva koje je navršilo 50 godina, au dobu preko 70 godina, taj broj iznosi čak 70%! Na osnovu rezultata nedavno objavljenih ispitivanja među muškarcima nepušačima, rak prostate uzrokuje najveći broj smrtnih slučajeva. Nijedan proizvod ne može dati garanciju da sprečava nastanak raka, ali je veoma važno unositi dodatke ishrani za zaštitu prostate.

Forever Pro 6 je stvoren za zaštitu prostate. Sadrži 6 vrsta vitamina, mineralne materije i lekovite biljke koje služe za zaštitu zdravlja prostate. Sadrži Likopen koji je veoma snažan antioksidans, sposoban za održavanje zdravlja prostate i tokom starenja. Likopen se u prirodnom obliku može naći u paradajzu, ali da bi njegova efikasnost bila primetna, morali bi jesti paradajz u toku svakog obroka, a to ne bi bilo jednostavno čak ni onima kojima je to omiljeno jelo. Forever Pro 6 rešava tu neugodnu protivrečnost i to desetostruko! Jedna doza Pro 6 sadrži mnogostruku količinu antiosidanasa koja se nalazi u jednom paradajzu.

Kao dopuna Pro 6 sadrži još dva veoma efikasna sastojka za antioksidaciju – vitamin E i selen, koji pružaju dodatnu zaštitu u borbi protiv slobodnih radikala. Za dodatnu sigurnost je ovaj izuzetan proizvod obogaćen sa Forever Living Saw Palmetom, Pygeumom i Beta Sitosterolom i tako je stvoren savršeno uravnotežen dodatak ishrani. Beta Sitosterol pored svog blagotvornog dejstva na održavanje zdravlja prostate, značajnu ulogu igra i u održavanju povoljnog nivoa holesterola.

Forever Living Products je stvorio jedan od najefikasnijh dodataka ishrani za zaštitu prostate, koji se dans moze naći na tržištu – skup dejstva izuzetnih sastojaka skoncentrisanih u jednoj tableti!



                                                                                       Katarina Babovic 
Independent Distributor
064-140-44-45
katarina_babovic@yahoo.co.uk



 
FLP store in Ireland



 
FLP store in Spain


 
FLP store in Netherlands




 
FLP store in Luxembourg
 
FLP store in Greece
 
FLP store in Australia
 
FLP store in Northen Ireland
 
FLP store in Canada
 
FLP store in United Kingdom

 
FLP store in USA


FLP store in Belgium


Нема коментара:

Постави коментар