понедељак, 12. децембар 2011.

Artic Sea Super Omega-3 ( 039 )


ARCTIC - SEA - nezasicene masne kiseline

          - Snizava holesterola i trigliceride
          - Sprecava stvaranje tromba
          - Poboljsava cirkulaciju
          - Pomaze kod tromboze vena
          - Pomaze kod autoimunih bolesti
          - Hrani nervne celije
          - Usporava procese metastaze


Vitalni set nutrienata koji je neophodan za zdrav organizam su masne
kiseline. Ovi hranljivi sastojci sluze za obavljanje nekoliko funkcija, ukljucujuci i obrazovanje veceg dela zastitne membrane koja okruzuje (obmotava) svaku od nasih celija. Organizam ih takodje koristi kao glavne gradivne blokove za stvaranje telesne masnoce koja je potrebna u odgovarajucim kolicinama da oblaze i zastiti nase unutrasnje organe i ocuva toplotu naseg tela. Medjutim, ne obezbedjuju sve masne kiseline istu korist. Naucna istrazivanja su povezala konzumiranje zasicenih masnih kiselina koje se pre svega nalaze u zivotinjskoj masti, sa povecanim nivoom holesterola i visim rizikom od srcanih napada, dok nezasicena vrsta iz nerafinisanih biljnih ulja nema takve efekte.
Forever Living Products je formulisao odlican dodatak ishrani da bi iskoristio prednosti najnovijih istrazivanja u ovoj vacnoj oblasti nutricionizma.
Kombinujuci Omega-3 i Omega-9, on obezbedjuje siguran i balansiran dodatak ishrani koji moze ciljano poboljsati i pruziti podrsku odrzavanju nivoa zdravog holesterola i triglicerida u krvi. Forever Arctic Sea je proboj medju balansiranim dodacima ishrani, buduci da koristi i biljne i zivotinjske masti da bi izvukao iz svake ono sto je korisno. Omega-3 je esencijalna polinezasicena masna kiselina koja se nalazi u lososu, skusi i drugoj morskoj hrani, dok je Omega 9 mononezasicena masna kiselina koja se nalazi u maslinovom ulju. Svaka kapsula sadrzi 225 mg EPA i 150 mg DHA i oleinske kiseline cime oskudeva savremeni nacin ishrane. Korisno delovanje EPA i DHA podrazumeva i jacanje cirkulatornog sistema,ciscenje krvnih sudova od masnih naslaga (dobri holesterol putem jetre izvlaci los holesterol napolje), cime obezbedjuju razvoj i zdravlje nervnog sistema, ociju, mozga, (omega-3 je osnovni gradivni element mozga i nervnih vlakana), pravilan rad zglobova (ucestvuje u “podmazivanju” zglobova), te odlicnu preventive od nastanka kancerogenih oboljenja (antioksidativno svojstvo).
Simptomi koji ukazuju na nedostatak Omega-3:
- suva koza,
- problemi sa vodom koja se zadrzava,
- trnjenje ruku ili nogu,
- visok krvni pritisak,
- poviseni trigliceridi,
- sklonost ka infekcijama i upalnim procesima,
- otezano skidanje kilaze,
- pogorsana memorija i sposobnost ucenja,
- losa koordinacija,
- pogorsanje vida,
- kod dece usporen razvoj.

Klinicka ispitivanja: Nedavno sprovedena klinicka ispitivanja na ljudima su dokazala da je redovno uzimanje Arctic Sea znacajno za snizavanje sadrzaja holesterola i triglicerida u krvi, pri cemu pozitivno utice i na odnos HDL/LDL (dobrog i loseg holesterola). Takodje je dokazano da unosenje esencijalnih masnoca smanjuje rizik od pojave kancera, srcanih obolenja, alergija, artritisa,ekcema, psorijaza, depresije, zamora, infekcija, PMS-a. Lista poremecaja povezana sa njihovim nedostatkom svake godine je sve veca.

Sastav: Svaka kapsula od 1000 mg sadrzi 759 mg NMG Omega -3 iz ribljeg i 250 mg Omega -9 iz maslinovog ulja, zelatin, glicerin, filtriranu vodu, vitamin E (d-alfa tokoferol) kao podrsku stabilnosti NMK u nasem organizmu.

Nacin upotrebe: Preventivno 1 kps dnevno, kod problema kardiovaskularne prirode se preporucuje uzimanje 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno zajedno sa 0,3 do 0,5 dcl Aloe Vera Gela dnevno. Iz ishrane je pozeljno izbaciti margarin i sva rafinisana ulja, hranu spremati na maslacu ili hladno cedjenom maslinovom ulju, dinstanjem na laganoj vatri (naucno je dokazano da trans-masnoce nastale rafinisanjem biljnih ulja blokiraju rad nezasicenih masnih kiselina, a ulje sagorelo na jakoj vatri sadrzi kancerogene elemente). Za eventualna przenja bezbednija je upotreba zivotinjskih (svinjske) masti koje su inace zasicene masnoce pa su samim tim i termo stabilnije, a ne remete rad i stabilnost unetih nezasicenih masnih kiselina.

Pakovanje: 60 kapsula

Katarina Babovic 
Independent Distributor
064-140-44-45
katarina_babovic@yahoo.co.uk


 
FLP store in Ireland


 
FLP store in Spain

 
FLP store in Netherlands



 
FLP store in Luxembourg
 
FLP store in Greece
 
FLP store in Australia
 
FLP store in Northen Ireland
 
FLP store in Canada
 
FLP store in United Kingdom

 
FLP store in USA

FLP store in Belgium



Нема коментара:

Постави коментар