уторак, 20. децембар 2011.



Aloe FIRST
sprej za kožu i sluzokožu

Ovaj prirodni umirujući sprej, hidrira kozu, umiruje je i obezbedjuje njen  pH balans.
Proizvod u sebi sadrži više od tri četrvrtine filtriranog, stabilizovanog Aloe Vera gela i ekstrakte 11 pažljivo odabranih lekovitih biljaka, čija je lekovitost već dokazana u praksi. Pored biljaka, u First-u se nalazi i pčelinji propolis sa svojim brojnim lekovitim svojstvima.
Svi ovi dodaci u optimalnoj formi dopunjuju i pojačavaju širok spektar dejstava prirodnog Aloe Vera Gela.
Zahvaljujući svom sastavu služi kao prva pomoć kod brojnih povreda, kao što su posekotine, nagnječenja, oderotine, opekotine, zapaljenja i alergije, te je neophodan u svakoj kućnoj apoteci.

PRIMENA:
   
○  stomatitis
   
○  sinusi
   
  za zaustavljanje krvarenja
   
  bolovi u mišićima
   
  opekotine
   
  alergije
    ○  koprivnjača
   
  grčevi mišića
    ○  uganuća
   
  paradentoza
   
  sportske povrede
   
  ublažavanje bolova
   
  zapaljenje usne duplje
    ○  genitalni svrab

Način upotrebe: nanosite na telo po potrebi, dok ne osetite hidrantno i umirujuće dejstvo. Aloe First, tečna emulzija, u prvom redu pomaže kod površinskih povreda. Ako se kombinuje sa Aloe Heat Lotion-om (crvena krema) i Aloe Vera Gelly-em (zelena krema), i to tako da se najpre nanese Aloe First, postiže se optimalan učinak ovih preparata.
Može se koristiti kod zapaljenja čeonog sinusa, začepljenja nosa usled prehlade, laringi- tisa. Takođe se koristi i kao losion za masažu uz upotrebu lufe ili neke duge rukavice za masažu, naročito dobro aktivira krvotok u donjim ektremitetima. Izuzetne rezultate daje kod nege masne, farbane i blajhane kose. Posle pranja, kosu poprskati First-om, blago umasirati u kosu, a zatim, ukoliko je moguće, osušiti kosu na vazduhu. Ovaj postupak se može ponavljati svakodnevno i bez pranja kose.

Za sve povrede ili opekotine na koži upotrebite Aloe First. Krajnji efekat je brzo zaceljivanje uz minimum bola. Imajte ga pri ruci u kuhinji, kupatilu, na radnom mestu, godišnjem odmoru...
Sastav: stabilizovan Aloe Vera gel 78%, destilovana voda, alantoin, propilenglikol, tokoferol (prirodan E vitamin), polisorbat 20, imidazolidinilkarbamid, metilparaben, natrijumcitrat, propolis, ekstrakt nevena, kamilice, maslačka, eukaliptusa, gloginje, žalfije, đumbira, sandalovine, Thymus vulgaris i drugog lekovitog bilja.
Proizvod je namenjen za primenu na koži i sluzokoži.

Pakovanje: boca 473 ml


                                                  Katarina Babovic 
Independent Distributor
064-140-44-45
katarina_babovic@yahoo.co.uk



 
FLP store in Ireland



 
FLP store in Spain


 
FLP store in Netherlands




 
FLP store in Luxembourg
 
FLP store in Greece
 
FLP store in Australia
 
FLP store in Northen Ireland
 
FLP store in Canada
 
FLP store in United Kingdom

 
FLP store in USA


FLP store in Belgium

Нема коментара:

Постави коментар